23 március 2011

A dekoráció...

Az előző bejegyzésemben említett dekoráció, amit én "terveztem". Habár sok mankót használtam hozzá, így nem teljesen az én érdemem... Szóval a dekoráció. Készítettem girlandokat, kártyákat (torta, muffinok,  pop-corn, cukrok, nyalókák, limonádé...stb.), köszönő címkéket, pohárjelölőként funkcionáló szívószál díszeket, zászlókat a muffinba és pop-cornos dobozt is, mert igen, volt pop-cornos gépünk is. Teljesen véletlenül amúgy, de jól jött. A történet annyi, hogy még a kapcsolatunk harmat korában (lassan 6 éve), az első karácsonykor (még nem ismertük egymás családját olyan jól) Steph, húgomnak egy ilyen gépet vett ( és azóta ott is lapult a konyhaszekrényben... :P Na de most eszünkbe jutott és lekérettem a nagy napra (illetve itt is tartom, mint örök szülinapi dekoráció! Hehe :D). Nagyon jó pofa darab... Nem volt drága (akkor), asszem 3000ft volt.
A girlandokhoz egyszerűen színes papírokból kivágott köröket (rózsaszín és sárga), pillangós lyukasztóval kivágott lepkéket, előre nyomtatott zászlókat és néhány rózsaszín kisméretű tortapapírt használtam.


A köszönő ajándékokra a címkék (sima papírra nyomtattam és ragasztóstifttel fixáltam):


Két kis baba volt a vendégünk, így ők egy pelenkát és egy partedlit kaptak a csomagban. Nem került szinte semmibe, mert pelenka még volt itthon, a partedlik pedig reklám termékek voltak (Hipp), de egyformák. Szerintem nem is az értéke a lényeg, hanem, hogy ezzel éreztetve van a vendéggel, hogy SZÁMÍT AZ OTT LÉTE és, hogy nálunk minden gyerek számít!!!! Ha egyik kap valamit, akkor a másik is! Ezt még anyukám tanította gyerekként nekünk. Ha vett nekünk egy csokit és vendégek voltak nálunk, akkor csak akkor adta oda, ha nekik is tudott adni valamit. Ellenkező esetben megvárta, hogy elmenjenek és csak utána adta oda. Szerintem nagyon figyelmes dolog.

Illetve vendégünk volt még egy nagy fiú is, aki viszont komolyabb (kemény 300ft-os!) vízfestéket kapott ajándékba. Örültek neki és nekem ez a lényeg! :)

Végezetül pedig a pop-cornos gép:


A következő bejegyzésben már mutatok majd a partiról is képeket. Illetve már scrapbook oldalakkal is jövök ám! :)


Ui: Egy apró kis történet ami az egyik kedvencem az előkészületek közül...
Anyósom segített a muffin sütésében és hozott nagyon szép muffin papírokat. De én már vettem pöttyös, SZÍNBEN JOBBAN harmonizáló papírokat...  Nagy hévvel mondja nekem, hogy:
-Süssünk azokba a papírokba is, amiket hoztam
-De Gabi, az nem megy a dekorációmhoz. Látod? Minden sárga és rózsaszín, egy csepp pirossal és kékkel. (Zárójelben mondom, hogy a szendvicseknél kevésen múlt, hogy ne tetessem a ZÖLD uborkát a rózsaszín sonka és sárga sajt alá... :D)
Leesik neki, hogy micsoda agyament vagyok...!!! Rám néz. Lassan és halkan így szól:
-B••dmeg! (persze ehhez tudni kell, hogy amióta ismerem, nem hagyta el igazán csúnya szó a száját... :D)

Ezzel csak a teljes elvetemültségemet szerettem volna érzékeltetni... Sikerült?

8 megjegyzés :

szrjudit írta...

Hát, nem vagy semmi, állam a padlón, csodás az egész design, és igen, jól érzékeltetted az elvetemültségedet! :D Figyelmes és igényes vagy!

Szilvi írta...

Hehe, ezt nagyon szórakoztató volt olvasni! Alig várom már, hogy majd csajos partit adjak :-)

Sapimanó írta...

neked ezzel kéne nagyüzemben foglalkoznod :) Tuti felkérnélek rá ;-)

Kata írta...

Szuper vagy! Nagyon tetszik a dekoráció és hogy a vendégek is kaptak ajándékot! A csattanón jól mulattam :D

Timi írta...

Nagyon klassz lett a dekoráció! Micsoda megvalósítások! és tényleg elvetemült vagy!:-)))) A gyerekemért mindent!

Unknown írta...

ez csúcs! A tavalyi is nagyon tetszett, de ez is szuper! Tényleg jó volt látni, olvasni. :)

Janka írta...

a következő évi után már szavazunk, kinek melyik tetszett a legjobban :D
kész vagy!!! a te elvetemültségedet látva igyekszem magamba tölteni ezt a fajta mentalitást. nekem ez valahogy nem jutna eszembe... persze, lehet, hogy ha majd lesz gyerekem, az mindent megváltoztat :)

Unknown írta...

ez egyszerűen csúcs!!! neked hivatásszerűen is ezzel kellene foglalkoznod! ;) Gyönyörűek voltak a díszítések, a kis meglepik, minden! Szuper vagy Noémi!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social