28 szeptember 2016

CAMPfellow 2016

Évekkel ezelőtt már beszéltünk róla, de idén jött el a pillanat, hogy megvalósuljon... ♥︎
Egy tábor, ahol a scrapfellow csapata, scrapfellow termékekkel, scrapfellow igényességgel és stílussal, hasonszőrű nőkkel/lányokkal, szuper workshopokkal, nőcis hangulatban, egy teljes hétvégén át együtt alkothat. Ennek a mondatnak már a fele is, hatalmas izgatottsággal töltene el, de szerencsére ez egy sokkal hosszabb mondat volt. :) 

Ráadásul a helyszínről még nem is beszéltem. Pedig... Elképesztően hangulatos az is! Tíz napja volt szerencsém elkísérni Ágit és Zsuzsit a helyszínre, ezért személyesen is megtapasztalhattam. És azt kell, hogy mondjam még az eső és a köd dacára is hihetetlen hangulatos volt. Úgyhogy, szemernyi kétségem sincs afelől, hogy amikor megtöltjük a résztvevőkkel, kreativitással és a dekorációval a hotelt, akkor sziporkázni fog a levegő!

Amíg ott voltunk, készítettem néhány felvételt, hogy milyen a hely. Nézzétek meg:


CAMPfellow 2016 from Scrapfellow on Vimeo.

Ugye tudjátok, hogy a Lifeimages profilommal, én is tartok majd egy workshopot a fotózásról?! Remélem sok olvasómmal sikerült majd találkoznom ♥︎

Már csak néhány hely van (még) szabadon! Úgyhogy aki gondolkodik rajta, azt javaslom csapjon le a maradandó helyekre!!!Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social