09 november 2016

Csokít, vagy csalunk!

Bevallom őszintén, nekem mindig is tetszett a Halloween. A gyerekeknek egy újabb alkalom, hogy beöltözzenek, és a "csokit, vagy csalunk" is kifejezetten tetszik. Közösségépítőnek tartom, ahogy az emberek együtt készülnek, tulajdonképpen egy "utca játékra".
Kár, hogy itt Magyarországon nagyon kevesen abszolválják a Halloweent. Pedig szerintem, az ember ragadjon meg minden alkalmat arra, hogy "mókázzon", ha tud. Ami azt illeti, mi meg is ragadtuk és kihasználva a lehetőségeinket, egy baráti Halloween partyt tartottunk. Nagyon szerencsések vagyunk, mert nagyon sokan eljöttek, és így kerekedhetett egy igazán szuper buli.

A sláger egyértelműen a vámpír és a mexikói "sugar skull" jelmez volt. Mi is ilyet választottunk Milával... Bár Mila egy fantázia lény lett. Egyik felében hercegnő, másik felében szörnyeteg. De volt banya, Joker, krokodil, tigris...stb. Szerencsére sokan beöltöztek. Akik meg idén nem, azok majd jövőre biztosan! ;)



A "csokit vagy csalunk" játékot pedig, úgy oldottuk meg, hogy a családoknak kellett vetélkedni az édességért. Így nem csak a gyerekek, de mi is jól mulattunk! :)







Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social