06 február 2012

L'amour FREEBIE

Hamarosan itt van a Valentin-nap. Tudom, vannak akik nem szeretik... De én bizony halmozottan is szeretem! Hiszen, Nekünk nemcsak egyszerűen egy "nép ünnep". Mi, ezen a napon házasodtunk meg Steph-hel, 3 évvel ezelőtt. ♥♥♥ Már három éve... Jajj de gyorsan telik az idő... :)

Néhány hete, amikor elkezdtem a "valentin-napos" ötleteket gyűjteni magamnak, annyi örömmel töltött el ez a téma, hogy elhatároztam, egy kis valentinos-szerelmes mini kit-tel lepem meg az olvasóimat, hogy osztozzanak a boldogságomban. :)
Na de ezzel még mindig nincs vége... Ugyanis Janka, elcsípte ezt a kis kijelentésemet és betársult hozzám a készletkészítésben. Ez pedig azt eredményezte, hogy egy NAGY kollab-ot kaphattok kézhez... A készletet Franciaország és a szerelem ihlette (meglepő ugye?). Innen a neve: L'amour.


Na de nem ilyen egyszerű ám a "szajré" begyűjtése... 
Kitaláltam, hogy indítok egy kihívást a Scrapbook.hu-n, ami mától kezdődik és 13-áig tart. A játékszabályok nagyon egyszerűek... De olvassátok el magatok. :) Már csak azért is, mert a játékleírásban találjátok a kódot, amivel le tudjátok tölteni a készleteket. Igen, Jankáé is kódolva van... 


Mutatom az én részemet...
Találtok benne jelvényeket, miltonokat, ecseteket és még sok mást. :)FIGYELEM!! A LETÖLTÉSHEZ KÓD SZÜKSÉGES!!!Remélem, hogy velünk lesztek és gyönyörű szerelmes, Bálint napos, szeretetben tobzódós oldalakat kapunk tőletek. :)

Az én szerelmes oldalam ilyen lett:Ne felejtsétek el!!! Menjetek Jankához is!!! Ezt a gyönyörűséget gyűjthetitek be Tőle!
13 megjegyzés :

Rita írta...

Janka blogján már tippeltem, hogy esetleg Te leszel a tettestárs!!!! szupppperséges a készleted!!!! :)))

Kriszta (hozak) írta...

Köszönöm, Noémi ezeket a szépségeket!

ziti írta...

köszönöm a készletet! mindenképp indulnék a kihíváson, és a témám is meg van már ;)

Eszter(beszteri) írta...

Gyönyörű a készlet is, az oldalad is!!!!! :) Pinnelem is egyből!

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 5 post on Feb. 06, 2012. Thanks again.

Kisnyul írta...

Köszönöm a csodás készletet. Igyekszem oldallal is jönni!

Névtelen írta...

I have tried everything possible to get the download code but nothing works. I can't get a translation either. I cannot download either one of the kits.

Jackie

Margo írta...

Jó volt olvasni a bejegyzésed, "megszelidíted" számomra a Valentin Napot! Sok boldogságot kívánok Nektek!.. és köszönöm a készletet, remélem "nem rontom el":-)))) A kihívást is köszönöm!:-)

Chris írta...

Thank You Very Much for the Beautiful Kit!

Névtelen írta...

I tried yesterday and again today and there is no way I can find the Code to download. Jackie

Granny Enchanted írta...

I highlighted your freebie on my blog today. http://scrapbookalphabet.blogspot.com/2012/02/wednesdays-guest-freebies.html

RoseAddict írta...

Köszönöm szépen!

RoseAddict írta...

To Jackie, in case you check back here, and anyone else who cannot find the code: Click on the link where it says "Download code ...", which will take you to a forum. Page down just a bit, and you will see the codes for the two parts of the kit in red letters. Copy each of those and paste into the password box for each of the parts of the kit.

hth

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social