03 szeptember 2012

Egy sokatmondó album...

Történt ugyebár egy szép nyári napon, hogy találkozott a Scrapbook.hu Kreatív Csapata. Előző bejegyzésemben már utaltam rá, hogy mennyire emlékezetes is számomra ez a nap. Ugyanis a KCS tagjai készítettek Nekem (...igen Nekem! Még most se hiszem el! :)) egy Albumot, annak örömére, hogy ismételten édesanyává avanzsáltam. Mostanra két gyermekes édesanyává. Ó, igen! :)
Ez az életesemény önmagában is csodálatos a számomra. Természetesen. De hogy egy ilyen "koronát" kapott az életemben. Hogy egy ilyen ajándékkal leptek meg engem és a kisfiamat. Az valami elképesztő magasságokba emeli!De a történek úgy kerek, hogy elmeséljem...
Felálltak a jelenlevők, egy bejelentésre készülve. Videózni kezdtem, hogy "na felveszem a nagy eseményt"... Fel se tűnt, hogy mindenki felém fordulva "hallgatja" a bejelentést. A felvezető szövegben hallottam én, hogy egy "új KCS gyerekről" beszélnek, de nekem meggyőződésem volt, hogy valamilyen fiatalkorú (esetleg egyikünk tehetséges gyermeke) vált újdonsült csapattaggá. Aztán szülésről beszélt Gigi... És ekkor leesett.


Rólam van szó...
Valahogy úgy emlékszem ekkor leengedtem a kezem, amiben a kamerát tartottam és döbbenten figyeltem tovább... Teljesen váratlanul ért a dolog.
Végül odalépett hozzám Gigi és adott egy kis dobozt, amiben két albumkarikát találtam (ekkor azt gondoltam, hogy ez aranyos ösztökélés, hogy készítsek egy babaalbumot! :)), de Gigi folytatta, és elővezette, hogy most minden csapattag fog adni nekem egy oldalt... Az elsőt Ő adta oda... Én pedig eltorzult arccal (értsd: bőgtem) fogadtam az oldalakat...Ha belegondolok, hogy milyen fontos is lesz majd a fiam számára ez az album, hogy ilyen gyönyörű albummal köszöntötték őt az életben. Hát még most is lúdbőrös leszek tőle és csak hálálkodni tudok az alkotóknak. Köszönöm Nekik!!!!! 

Most komolyan! Gondoljatok bele... Vannak alkotók, egy közösség, akik időt szánnak arra... Vagyis még előbb kezdődik a történet. Vannak emberek, egy közösségben, akik EGYÜTT örülnek Velem. Akik magukénak is érzik az én örömömet. És ettől vezérelve, időt fordítanak Rám és az újszülött gyermekemre, hogy ezt az együttérzésüket kifejezzék! HÁT NEM CSODÁLATOS??!!!! MÉG JÓ, HOGY AZ! Pláne a mai világban...

Csodálatos közösségünk van a scrapbook.hu-n!!! ♥♥♥Valószínűleg hamarosan az alkotók, maguk is feltöltik az oldalaik képét a Scrapbook.hu galériájába a saját nevük alatt. De készítettem egy kis videót is (picit felgyorsítva), hogy még részletgazdagabb képet kaphassanak azok is az albumomról, akik nem láthatták élőben.Hiányzik még Timcso oldala, aki sajnos nem tudott részt venni a találkozón. Így tőle még (én hibámból, mert nem küldtem még a címemet) várom az oldalt az albumba...

4 megjegyzés :

Merika írta...

Csodaszép Noémi, sok boldogságot hozzá és a gyermekeiddel!:-)))

Budaházi Brigitta írta...

Jó volt újra átélni azokat a pillanatokat a bejegyzésed, a fotók és a videó kapcsán. Mindannyiunknak sokat jelentett. Nekem is.
Itt is és még százszor is: Örömteli anyagságot kívánok. <3

Janka írta...

Annyira csodaklassz! :D
Látom, még nem ragasztottál bele fotókat, se Ickához, se hozzám :D Ejnye!!! Feltétlenül pótold!

kreatívhit írta...

Ez nagyon klassz kifejező szeretetmegnyilvánulás volt.Klasz egy ilyen csapat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social