14 április 2011

Valentin album

Tudom, hogy bőven el vagyok maradva az esemény feldolgozásával, de ez van. Most sikerült a végére érnem. Mondjuk még így is türelmetlennek bizonyultam, hiszen nincs ipari lyukasztóm, tehát a fedlapot jóóól begyűrtem a kis házi lyukasztóm alá, és így tettem (ringlik nélkül!) pontot a projekt végére.



A borítót, egyszerű hullám kartonból készítettem, melyet befedtem a papírral. Az oldalaknál, szempont volt, hogy ne törekedjek a "tökéletességre". Ebből fakadóan számos hibát tartalmaz az album, de nem érdekel.

Nehézséget okozott az egyedi mérete (szemre alkottam az egészet) a lyukasztás szempontjából, mert csak két gyűrűm volt és nem szabadott túl közelre raknom, mert aránytalanná vált volna az egész.

Maga az album, két napot ölel fel. Ugyanis belevettem Mila ajándékozását is, melyet a csemete design oldalain keresztül is bemutattam már. A miénk így festett készítés közben (bocsi a sötét fotóért, de éjszaka dolgoztam rajta):


Magát a valentin napot (ami nekünk egyben a házassági évfordulónk is - ezért hát egy egész album neki) rém egyszerűen töltöttük. Elmentünk egy kedves barátunk munkahelyére, így PROFI felszolgálást biztosítva, és ettünk egy jót (meg ittunk két pohár áfonyás pezsgőt). Nem is a hol, vagy a mikor volt a különleges (persze kétségkívül ezek is azok voltak). Hanem inkább a hogyan. :D
Ugyanis végig BKV-val utaztunk oda is, és vissza is. Nos Steph szerintem a pontos dátumát is tudta volna, hogy mikor ült utoljára BKV-n. Hehe.
Megadta a különlegességét és báját az egésznek. Szinte tinédzsernek éreztem magam, aki randira megy éppen. :D
NAGYON FINOMAT KAJÁLTUNK és eltöltöttünk 2-3 órát kettesben, a gyerek nélkül. Nagyon jó volt!
-Valentin nap,
-Házassági évforduló,
-BKV,
-Jó ebéd,
-profi felszolgálás,
-gyerek nélkül néhány óra...

Méltán érdemelte meg az album kategóriát! ;)






Az album végén egy, a neten talált ötletet alkalmaztam. Mindkettőnk kézélét befestettük pirosra és a kettőnk nyomatából alkottunk egy szívet. :)

A bizonyíték (a képet ne nézzétek rólam, elég sz•• lett... :( ):



7 megjegyzés :

Timi írta...

jaj de nagyon tetszik!!!

Merika írta...

Nagyon tetszik, szuper!

Réka írta...

Úúú, ááá! Nagyon szép album!!! Nagyon tetszik. Egyszer én is megpróbálom ezt a stílust mert szenzációs!

Unknown írta...

alig találok szavakat, minden túlzás nélkül mondom, hogy ez egyszerűen gyönyörű!!!! és sztem a hibák csak szerinted léteznek ;) ez úgy jó, ahogy van!!! a fotók is nagyon klasszak és a végén a szívecskés kép is!! i m á d o m!!!! :)

Janka írta...

osztom Szabi lelkesedését! totál lehidaltam, és én AKAROK egy ilyet!!!! légyszi, légyszi, csinálj ilyen blogos tanfit :D :D :D
légyszi, írd le, milyen papírokkal dolgoztál, mert imádom a pirosakat!!!

Szilvi írta...

SZENZÁCIÓS!

Névtelen írta...

Újra és újra meg kell néznem,mert annyira tetszik! :-) (Szabin)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social