10 február 2010

Ünnepnapok...

A február/márciusi időszak nálunk az ünneplésé! Nagypapám, Anyósom, Sógorom, Húgom és a lányom is ekkor ünnepli a szülinapját! - Utóbbi az ELSŐT fogja!!! Jajj úgy izgulunk már miatta! Olyan gyorsan eltelt... - Valentin napon pedig Steph-hel az 1 éves házassági évfordulónkat is ünnepeljük... :P
De, most két új dátum is beférkőzött ebbe a sűrű programba, amit ünnepelni kell... Az egyik, hogy hétfőn hivatalosan is tulajdonosai lettünk, életünk első otthonának!!!! Rettentő izgatottak vagyunk, mert sok munka áll még előttünk, de tény, hogy ez egy ÓRIÁSI forduló az életünkben! Végre megnyugodhatunk és biztonságba érezhetjük magunkat az albérlet után...

Az elmúlt néhány napban neki estünk... Jelenleg a ház így néz ki :)


Majd folyamatosan beszámolok a felújítás menetéről...

A másik, fontos dátum pedig, a február 13-a, amit kollektíven, a scrapperekkel ünnepelhetek, hiszen ekkor EGY ÉVE, hogy megszületett második otthonom színtere: a SCRAPBOOK.HU!!! Több ez számomra, mint amit szavakba bírok foglalni! Büszke vagyok rá, hogy a részese lehetek és büszke vagyok a társaimra is, akik ott nyüzsögnek! De legbüszkébb, a két alapítóra vagyok, Gigire és Betsie-re, hogy megcsinálták, fentartják, kitartanak és teljes odaadással gondozzák, kis "otthonunkat"!! Nélkülük semmi nem lenne!!! EZER KÖSZÖNET NEKIK!!






Hú egy kicsit érzelgősség váltam, de ezek tényleg nagy pillanatok/napok! :)

4 megjegyzés :

DAnett írta...

Gratulálok Noémi ! Fantasztikus pillanatokat élhetsz át :)) Biztos vagyok benne, hogy csudaszép kis otthonotok lesz...:)

Janka írta...

Először is, gratula minden ünnepeltnek, főleg kicsi Milának :) Remélem, nemsokára személyesen is megismerhetem :)
Másodszor pedig, új házatokhoz gratulálok. Tegyétek otthonná, lakjátok be a szívetekkel, lelketekkel!

Szilvi írta...

Jaj de izgalmas ez a ház dolog! Gratuálok hozzá és kitartást, mert az is kell ;-)
Másodsorban boldog évfordulót nektek és születésnapot ennek a gyönyörű kislánynak!

Unknown írta...

Milának előre is Boldog Születésnapot kívánok és Nektek Boldog házassági évfordulót! :) Örülök, hogy a tagja lehetek én is ennek a csodálatos csapatnak és annak is nagyon, hogy ismerhetlek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social