17 március 2016

Életképek - Lifeimages

A Jobb fotókat akarok! cikksorozatomban is ecseteltem, hogy engem akkor kezdett érdekelni a fotózás, amikor anya lettem. Ettől kezdve kezdtem vágyni az ízléses fotókra. Viszont érdekes, hogy nem a beállított mai divatos fotókra vágytam (bár ilyenből is lett itthon :)), hanem azokra a képekre, amit csak én láthatok. A megbújó mosolyokat, az elmélyült játékokat, a felhőtlen kacajokat, a fürdetést, az első bringázást... Egyszóval az életképeket. Nyilván nálam összefügg ez a scrapbookkal, hiszen ezek az elkapott pillanatok nem csak kép formájában, hanem scrapbook oldalakon is visszaköszönnek itthon. Szeretem az életünk momentumait és igyekszem piedesztálra is helyezni őket. Az anyai szív, mondhatnám... ♥︎
Így, egyre fontosabbá váltak a "jobb fotók". A környezetem mindig is biztatott, hogy fotózzak, mert szerintük szép képeket készítek, és bár nekem is tetszettek, azt is tudtam, hogy javarészt véletlenek sorozata és a kitartó kattintgatás eredménye, hogy időnként sikerül pár kép. :)
Egy-két éve azonban, jobban elmélyültem a fotózásban, és elkezdtem manuálisan kezelni a gépet. Azt kell mondjam, hogy ugrásszerűen megnőtt a sikerélményeim száma. Azt vettem észre, hogy egyre inkább tudok úgy fotózni, ahogy valamikor nagyon-nagyon régen megálmodtam őket. Egyre többször tapasztalom azt, hogy a gyerekeim pazar fotókon köszönnek vissza és nem a véletlenek sorozata miatt. :) Ezért, és a környezetem kitartó biztatása miatt elindítottam a Lifeimages - Életképek nevet viselő, fotózással foglalkozó facebook oldalamat. Ami azt fogja takarni, amit a neve sejtet. Életképeket.
Ha érdekelnek téged a fotóim (és videóim ;)) akkor LIKE!


Ezzel együtt, most már három (igen, 3!) facebook oldalt tartok nyilván, amit én kezelek és az én érdeklődésemet, vagy munkáimat tartalmazza... De nem akarok csak az egyikkel foglalkozni, mert mind én vagyok. Szeretek fotózni, aztán ezeket a fotókat scrapbook oldalba foglalni és így egy komplex emléket "achiválni", valamint minden nap azon vagyok, hogy varázslatos mesevilágot teremtsek a gyerekeimnek. Tudatosan, játékosan, természetesen, kreatívan... Ezek az motivációk, elvek, törekvések számomra mindennaposak ezért nem is tudnék választani közülük. ... és nem is fogok. Itt a blogomon továbbra is változatosan, mindegyik témát érintő bejegyzéseket fogok közzé tenni. De ha valakit csak a gyerek vonatkozású, vagy csak a scrapbook vonatkozású, esetleg csak a életképekkel kapcsolatos bejegyzések érdeklik, akkor lehetőség van csak az egyiket, vagy másikat követni a facebookon.

Itt van tehát a három oldalam, ami mind én vagyok ♥︎



Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social