30 augusztus 2014

Ovi kezdés + DIY



Hétfőn kezdődik az Ovi, és én bevallom nagyon vártam már. Ugyanis ez volt az első "klasszikus nyár" Milával, amit itthon töltött. Mondanom se kell, minden határidőmmel folyamatosan elcsúsztam... Egyszerűen nem tudtam nézni a kis pofiját mikor unatkozott, és rögtön inkább társasoztam, vagy sétáltam Vele egyet. Csak hogy a munkáim meg vártak a gépen... De soha nem bocsátottam volna meg magamnak, ha a nyárra szomorúan és unalmasan emlékezne vissza. Ennek ellenére is megesett, hogy megkérdezte Júliusban, hogy mikor lesz már Ovi?... Vagyis még így is kevés voltam.



De hétfőn kezdünk és szerintem ő is nagyon várja már. :)
Ennek apropóján megvalósítottunk egy ötletet a  Pinterestről.
Bár Mila még csak Oviba jár, de mivel ő jövőre is marad, ezért nem akartam két évet várni az elkészítéséig. A türelem nem az erősségem. Különben is, ki mondta, hogy nem firkálhat egy ovis is a füzetbe? ;)


Semmi nem kellett hozzá, csak
- egy fehér póló,
- piros és kék filc,
- na meg egy vonalzó.

Ezekkel szépen meghúztuk az oly ismerős füzet vonalait a pólóra... Ennyi. Végtelenül egyszerű, de én mégis annyira imádom ♥

Almás farmer, csíkos füzet póló... Mi kell még? Ja lefotózni!
Persze ezek nem olyan igazi "pillanat képek"  mint amiket annyira szeretek.
De az ovi legalább olyan fontos, mint a Suli!   
Ezért neki is kijár az ovikezdős "izgatottsággalteli" fotózás. :)



 ... és mivel nagyon fontos minden kisgyermekes családban a kezdődő tanév - akár ovis, akár sulis - ezért Scrapbook oldalba is kell ezeket foglalni. 

Én már alig várom, hogy neki foghassak ezeknek a képeknek a Studio Calico - Brighton Pier kollekciójával. Na és persze a gombokkal amiket terveztem hozzá... ;) Láttad már? 



••• Ajánlom // Recommend •••  




3 megjegyzés :

Bíró Ágnes írta...

Imádom, hogy újra blogolsz! Nagyon édesen izgatott Mila! A fotóid pedig mindig nagyon inspirálóak. Kíváncsian várom mit alkotsz a szépséges új Dekorgombjaidból! <3

Szilvi írta...

Ez mekkora ötlet, főleg, hogy az én fiacskám suliba megy. Cuki a nagylányod Noémi.

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Köszönöm Csajok! Örülök, ha tetszett Nektek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social