08 április 2012

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!


Tegnap festettünk tojásokat. Vettünk egy nagy szettet, amiben majdnem mindenféle technikát ki lehetett próbálni (hagyományos festés, nyomdázás, viaszkrétázás, matrica, fólia...stb.). Milával ez az első év, hogy itthon nekiálltam ennek a projektnek. Már vagy 15 éve nem festettem tojást. Tök klafa volt. :) Legjobban a maszkolt tojások jöttek be, amire zsírtalanítás és festés előtt ráragasztottuk a betűmatricákat (na nem a drága scrapbookos betűket használtam, hanem az olcsó, papírboltban kapható, fényes betűmatricákat használtuk) és festés után leszedtük őket. A fontosabbak így névre szóló tojásokat fognak kapni. :)


A legszebbek ilyenek lettek. Pirosak, feliratosak, pillangósak, kicsit fényesek (ez egy spéci metál festék által lett) és celofán kapargatással létrehozott "csillogós". :) Ja, és egy TOJÁS TÓBIÁS. Mila mindenképp szeretett volna egy ilyet készíteni. :)

NAGYON KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
(most pedig várom tovább, hogy felkeljen Mila, mert már eldugdostam a sok kis csokit a lakásban és alig várom, hogy felkutassa őket... :)) 

Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social