09 április 2011

Vízöntő, kutya, fényképezőgép...



Ezeket a fotókat, egy, a kezünkbe kerülő (később pedig nehezen eresztő) tükörreflexes géppel lőttük. Illetve Steph lőtte, próba képeknek. De nekem ez a kettő annyira megtetszett (éhes disznó... ugyebár :P), hogy muszáj volt oldalba foglalni őket.
Nagyon szeretnék már én is egy tükörreflexes gépet itthonra. Unom már a sok kép korrekciót (homályosítás, szín korrekció, világosítás...stb.) amit minden egyes képen végig csinálok, hogy a minimális minőséget megüsse. Jó lenne, csak úgy lőni és dolgozni vele. Az abszolút álom a Canon EOS 5D mark II. Minden nagy nevű scrapbookernek már ez van. Nem véletlenül ugyebár. De ez tényleg nagyon drága.
Elérhetőbbnek tűnik a Canon EOS 550D, ami most célkeresztbe is került! :P
Stephnek szoktam is viccesen mondani:

"Apa, az egyik kiskutyát (mivel A alom) nevezzük Acanon-nak! Ok?" :D:D:D "És vegyünk belőle egy fényképezőgépet. Hmmm... Mondjuk egy Canont! Hívhatjuk utána A Canon-nak. Tiszteletből ugyebár..." :P

Igen, képzeljétek, hogy kiskutyáink születtek! Szám szerint 8, de sajnos az egyiket elnyomta az anyuka véletlenül a napokban... :( Szegény Steph egy hete szinte nem is alszik. Két óránként segít etetni őket és az első napokban meg folyton virrasztott felettük. De még így is... :( Annyira sajnáltam szegényt, hogy maximálisan helyt áll, mindent megtett, de még így is... :(
Kérdeztem is tőle, hogy meddig kell így felügyelni őket, mert ez már nem emberi, amit Ő csinál?! Aggódok miatta, de hajthatatlan.

Nagyon édesek amúgy és hihetetlenül gyorsan nőnek... 



További infó a weblapunkon: 


2 megjegyzés :

Janka írta...

szépséges az oldalad, mint mindig. nagyon tetszik a sárga színvilága. mila egy tündérfalat.

édesek a kutyusok is. :)

Szilvi írta...

Jaj de drágák ezek a kis kuttyok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social