16 március 2011

Gombák a fűben



Ezzel a címmel "publikáltam" nem régiben egy egyszerű ötletet a csinaldmeg.hu oldalára. Egy régi (képzőművészetis) osztálytársam az egyik szerkesztője. Egyikünk se ott végzett végül, illetve én nem is művészeti egyetemre mentem, de Ő bizony igen! Ajánlom figyelmetekbe: Mojzes Nóra

Az ötlet nem egy nagy HúHa, de én szeretem! Igazából már rég képet öltött a fejemben, mire elkészítettem a Csináld meg hatására. Ráadásul, Milával közben gyurmáztunk egy jót! ;)

(bónusz szívecskét is csináltam Mila lepotyogott - ergo hamar kiszáradt - gyurmájából)



Ja és ha már a kis hülye ötleteimnél tartunk ... hihihi... :)
Akkor itt ez a TÉNYLEG agymenés... Tudjátok, mostanában megint divat a kávé melegítő, illetve szerintem nem melegítő, hanem a forró csésze, kényelmes érintését elősegítő, kis ruhácska. Van is egy pár ilyen kedvencem az Etsy-n, de nem ez a lényeg... Szóval anyum adott nemrégiben két ing ujjat, mivel ő utálja a hosszú ujjú felsőket, így kivette. Tök komolyan, télen is pólóba, meg kabátba jár... Tiszta lökött.
Nagyon tetszett az anyag amúgy, bár ez talán nyilvánvaló, ha elkértem... :P
Nos, egyszer csak gondoltam egyet és levágtam a végét (hogy is hívják ezt a részét????) és a bögrémre tekertem... Steph jól ki is röhögött... Amúgy én is magamat... :D:D:D


3 megjegyzés :

Kisnyul / Andi írta...

Annyira valóságosak. Ügyesek vagytok. :)

evadraga írta...

Kézelőnek hívják! :D

Imádom, hogy ilyen agyament vagy! :)) Nagyon tetszik az ötlet, az összes! :D

Toni írta...

Szegényebb lenne nélküled a világ! Kávémelegítő?! Az nem a mikró?! :) Én az a fajta vagyok, aki megvárja míg elhül a kávé :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social