13 január 2011

Zoya baba

Tegnap beszélgettem egy kedves barátommal és hiányolta a bejegyzéseimet a blogon (scrapbook munkáimat tekintve). Megnyugtattam, hogy készítek most is scrapbookokat, csak nincs épp kedvem, kapacitásom publikálni. Idővel ez is eljön. :)
Rengeteg minden történt és történik még most is velem a magán életemben. De nem akarok róla beszélni. Ezért vannak személytelenebb bejegyzéseim. Viszont a "kritika" :P hatására úgy döntöttem, hogy megosztom veletek amit a hétvégén készítettünk Milával ajándékba, Zoya babának, aki kedves ismerőseinknek a "pici" lányuk. :)
A neve érdekesnek tűnhet... Nos szerintem nem hogy szép, de nagyon kreatív is, mivel az apukája találta ki neki a szülei nevéből (Zoltán és Orsolya). :)
Készítettünk nekik egy scrapbookot, amivel könnyű dolgom volt, mivel egy tünemény ez a kép!!! Nem?? :) Készítettünk egy képet (ilyen Milának is van) a születési dátumáról. Varrtam egy kis nyuszit, gondolva majd a fogzás kényelmetlen viszketésére... (elég béna lett, mi? :D Mentségemre legyen szólva, hogy ez volt az első :)) és egy pólót festettünk neki Mila kézlenyomatával.
Benyomásom szerint a scrapbook és a póló tetszett anyukának a legjobban (aki amúgy maga is scrapbookozik ;)).





3 megjegyzés :

Unknown írta...

örülök, hogy alkotsz, már nagyon hiányoznak a scrapbook oldalaid! Gyönyörű lett ez is Noémi! A kis póló és a nyuszi is aranyosak és ötletesek, egy percig sem csodálom, hogy minden tetszett Zoya anyukájának :)

Janka írta...

szépséges az oldalad, mint mindig. nekem a kedvesen "nyomi" (a legjobb szándékkal írva) nyuszi is nagyon tetszik, tök cuki. lehet, hogy ez lesz a kedvenc állatkája majd -- a gyerekeknél nem lehet tudni. a póló ötlete is nagyon jó, kedves ötlet!

Unknown írta...

Imádom mindhármat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social