15 január 2011

Konyhás játékok

Karácsony előtt találtam ki, hogy Mila majd egy csomó zöldség-gyümölcs játékot kap. Úgy jutott eszembe, hogy olyan ajándékot szerettem volna venni neki, ami kerül fél év után a "kukába"... Ezek a játékok jelenleg pedig tanulásra alkalmasak, később pedig konyhás, piacos szerepjáték kellékeivé válhatnak. Ideálisnak tűnt így ez az elgondolás. Ám mégsem lett belőle semmi... :( Na de lesz még szülinap és egyéb másik lehetőség arra, hogy ezt pótoljuk. :) Az egyetlen megkötésem az (a családnak), hogy nem lehet műanyag. Ráz a hideg tőle. Brrrr... Hanem inkább textil vagy fa. Össze is gyűjtöttem néhány lelőhelyet, ukászba adtam a feladatot hát a családnak! ;) Viszont gondoltam hátha nektek is jól jön Veletek is megosztom... :)






itt még sok másik jópofa fajátékot találtok

Meg persze még millió egyéb helyen van sok-sok ilyen jellegű játék, de én a legolcsóbbakat próbáltam megmutatni (kivétel az utolsó... :P).

3 megjegyzés :

Kata írta...

Ezek tényleg szépek, ízlésesek. Tizenegy éves tapasztalat után mondhatom, hogy a legdrágább műanyag játékból is kacat lesz egy idő után, míg a fajátékokra egy évtized múlva is értékként tekint az ember. Bár én sajnos nem tudtam kivédeni és elárasztottak a műanyagok.

Timi írta...

Az ikeásokért én is nagyon oda vagyok, szerintem tök szuperek. Az a legjobb, hogy textilből vannak!és olyan ötletes...

Szilvi írta...

Műanyag játékból a Lego és a Playmobil azért verhetetlen.
A kiscsajomnak, majd ha megszületik és megnő kicsit ;-) én is tervezek egy csomó konyhás játékot venni majd, addig pedig köszi az ötleteket!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social