24 június 2010

Hozzuk be a lemaradást ... :)

Zajlik az élet egy ilyen picivel... :) Ezért is maradtam el a bejegyzéseket tekintve... Ráadásul sokat dolgozom, de ez még maradjon titok, hogy mit és miért... ;)

Június 18-án volt az 5 éves évfordulónk Stephhel és egy kis apróságot készítettem neki. Az alap ötletet itt találtam. Azért gondoltam, hogy klassz lesz nekünk, mert nálunk sokáig gond volt (az én részemről :pirulósszmájli:), hogy leköltözzek Székesfehérvárra, ugyanis Budapest FAN vagyok... Ott születtem és ott éltem az életem, ott vannak az emlékeim és tegyük azt is hozzá, hogy soha sem alszik, nem lehet unatkozni, minden egy helyen van, gyönyörű és fantasztikus!!! :)
Nehezen szerettem meg Fehérvárt, de ma már szeretem a kis bájaival együtt. Steph, Marseille-ben született és még most is a szíve csücske, pedig ritkán jára arra és lakni sem sokat lakott ott, mégis becses helyet tölt ki a szívében. Mila pedig ugye már itt, Fehérváron született, ahol most is élünk... Belőlünk. Így teljes a kis történetünk :)
(a kis szívecskék fölé halványan a város neve fel van írva, kivétel Székefehérvárnál, mert ott feltűnően a szív csücskén van, - ez már alapból a térképen volt - alá pedig, szintén halványan: Én, Te, Mi... feliratot írtam, összegezve a látottakat ;))Közben zajlik az élet a scrapbook.hu-n is. Épp egy 21 napos kihívásban veszek rész sokad magammal! Ha érdekelnek a részletek itt elolvashatod!
Az én album borítóm ilyen lett:Egy egyszerű 10x15-ös fényképalbum, melynek vászon borítása van, középen egy kép kivágással. A borító mögött egy karton volt, amelyre a képet kellett volna ragasztani. A karton oldalára és a "kukucskáló" mögé varrtam csipkét. Overlay keretet használtam fölé és erre írtam a feliratot. Gombokkal és szalagokkal díszítettem tovább...

Ma kezdődött élesben a kihívás. Én komplexen azzá a nővé kívánok válni, mint amilyen mindig is lenni vágytam (vagy lélekben már vagyok is???). Sok mindenből áll ez össze. Gyakorlatilag a fórumon említett hiányosságok összességéből. :D No de a részleteket majd szépen lassan. A mai idézetet a borítóm mögé írtam és az első oldalam ez lett:

Számomra Jessica az első számú inspiráció! Mindig gyönyörű, ami tudom, hogy a stylist-oknak köszönhető, de amikor rá nézek azt mondom magamnak, hogy húúúúúúú anyám!!!! Jó lenne ha magamra is tudnám ezt mondani :D
-bomba alak
-szép haj
-szép bőr
-jó stílus
-szép mosoly
és a kislánya mellett is ultra sikkes ;)

2 megjegyzés :

altalena írta...

Imádom a füzetkédet, az oldaladat! Nem is kell sokat dolgoznod az elhatározásodon, mert így is gyönyörű nőies vagy számora:)

Janka írta...

nagyon szép lett mindened! A Stephnek készített képed csúcs, nagyon ötletes. A füzetkéd gyönyörű, nagy ötlet volt a fotóalbum ;)
Alig várom, hogy élőben is láthassam őket ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social