11 január 2010

Új év, új blog...

Új év! Új blog, új frizura, új kezdet? Talán. Sok újdonságot terveztem el az idei évre, pedig nem szoktam. Pl. szeretném jobban kézben tartani a házimunkát, vagy (hogy ha megtaláljuk végre) szépen berendezni az otthonunk. Egy-egy napot magammal foglalkozni, és újra kozmetikázni magam (eléggé elhanyagoltam...), venni az idén egy új fényképezőgépet... de még sorolhatnám! Ezért is fogok Franci kihívásán, mindenképp részt venni. Ezeket az elhatározásokat jó lesz együtt látni :)

Te is jelentkezhetsz a játékra itt. Írd meg 2010-es vágyaid, álmaid, terveid, vagy azt, hogy miért nem teszed? Itt.

Nem titkolt vágyam, hogy ezt a blogot amerikai blogok mintájára kezdjem vezetni. Nagyon tetszik pl. az a szokásuk, hogy a scrap oldalaikból először egy kis ízelítőt adnak, amolyan a "következő rész tartalmából"! Vagy pl. hogy nem csak a scrapbook-kal kapcsolatos bejegyzéseket írnak, hanem valóban blognak (naplónak) is használják. Gondoltam ezt úgy tudom legkönnyebben bevezetni, ha újra kezdem egy másik blogon, másik rendszerben. Bár hogy sikerül e az majd kiderül :) Mindenesetre próbálom majd belakni ezt a kis helyet és gondozni ahogy időm engedi.

Végül pedig a karácsonyunkról egy kicsit. Ez volt, Mila első karácsonya és teljesen más volt ez által az egész családnak! Mert körülötte forgott az egész :) Volt szuper kis szerkója is hozzá, amit Papám testvére küldött amerikából Neki. A hajpántját pedig én varrtam hozzá, gyertyadíszből. :)


Számomra, két gyönyörű pillanat volt. Az egyik, amikor az anyukám, a másik, amikor a húgom megkapta az ajándékát tőlem. Anyukámnak egy takarót varrtam (Bea segítségével, amit ezúton is köszönök Neki), amin az egész családja ott díszeleg. A felső részébe pedig belehímeztem, hogy "Szeretünk, melengetünk...". Az ötlet onnan jött, hogy vasárnaponként nagyon szeret szundikálni a nappaliban és gondoltam ez amolyan "szunditakaró" lesz. :)

(a zöld mintás anyagot az IKEA-ban vettem, a fotókat 
pólónyomtatással foglalkozó boltban nyomattam)

A húgomnak pedig egy szitát készíttettem (I love Sissy, felirattal) a kutyusunkról aki már 16 éves lesz. Húgom IMÁDJA!!! Gyakorlatilag 4 éves volt amikor megkaptuk, tehát Neki, olyan mint a testvére (együtt alszanak...stb.). Ezt a szitát pedig 4 pólóra nyomattam. A szívecskéket pedig plüss anyagból rávarrtam (egész büszke voltam rá, mert szép lett :)). Nagyon-nagyon örültek Nekik! Mindketten meghatódtak és megkönnyezték az ajándékot. :)

A mi karácsonyunk képekben:Mila és a keresztanyukája

Mila és a dédimamája
Séta, Székesfehérváron

6 megjegyzés :

szrjudit írta...

Nagyon tetszik az új blogod, jó lesz látni titeket! :)

altalena írta...

Gratulálok az új blogodhoz! Csodaszép lett! Újra aktív leszel, ennek nagyon örülök, minig szívesen olvasom a bejegyzéseidet! Rám számíthatsz, jövök minen nap:D

Sabee írta...

Örülök a blogodnak :) Mila annyira aranyos, és mennyi klassz ajándékot készítettél :) szuperügyes vagy!!

Janka írta...

Helló, örülök, hogy visszatértél a blogosok táborába :) Klassz az új blog!
Nagyon szép ajándékokat készítettél :)

Franci írta...

Ez aztán igazán jól néz ki és nagyon jól hangzik!!!
Mila nagyon szép kislány lett, klasszak a fotók, az a takaró valami fantasztikus...
Sok sikert kívánok a terveidhez!!!
Ó, és egészen meghatódtam (mint Betsie a Mac kapcsán;))hogy megemlítesz az elején. :D

Timcsoca írta...

De jó, hogy újra olvashatunk tőled!Nagyon tetszik az új blogod Noémi! Tündériek a Miláról készült fotók!!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social