31 január 2010

AVATAR

Ma elmentünk Steph-hel moziba és megnéztük az Avatart. Már nagyon vártam, de nem a filmet (mert nem nagyon szeretem a sci-fi filmeket... :S), hanem, magát a mozit. Hiányzott! Nagy film mániás vagyok, és Mila mellett eddig nem nagyon lehetett elmenni. Viszont, most már nagyobb és ezzel együtt egyre nagyobb a szabadságom is!  A 3D-s előadást néztük meg, mert mindenki dícsérte és kíváncsiak voltunk.

EGYSZERŰEN ÉSZBONTÓ VOLT A FILM ÉS A 3D IS!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Annyira gyönyörű a látványvilága és a tartalma is!!! Ez a világ egyszerűen lenyűgöző! Annyira, hogy voltak pillanatok amikor a gyönyörtől könnyezett be a szemem! Fantasztikus!!!



Sokat gondolkodtam a film közben is, hogy szerintem egy borzasztóan jól eltalált (nálam mélyre!) metaforája ez a mostani életünknek (már akinek!). Hisz a mi világunk is gyönyörű a maga nemében és mégis, lehet hogy már annyira elrontottuk a gépekkel, szenyezettséggel, hogy észre sem vesszük? Bezzeg, ha elénk tárnak egy új, szép, érintetlen világot, akkor meg azt mondjuk, hogy de jó lenne ott élni?? Hogy van ez? Persze én is ezt éreztem/érzem a film után, hogy bárcsak ott élhetnénk, bárcsak felfedezhetném azt a világot... De ezt? A földet. Ismerem, eléggé? Volt ilyen vágyam egyáltalán, hogy megismerjem a velejéig?
Bár lehet, hogy csak én gondolom így, de szerintem, pontosan egy ILYEN háló köti össze a Mi viágunkat is!!! Csak nem vesszük észre. Vagy, aki mégis és még hangot is ad neki, azt, pont olyan hülyének nézik, mint a filmben...
Most nem akarok nagyon (még jobban) bele menni a tartalmába, mert mindenki nézze meg aki akarja. Ezért nem ragozom tovább...

A 3D pedig forradalmi!! El vagyok ájulva tőle!! Mila jutott eszembe közbe, hogy milyen fancsali pofát fog nekem majd évek múltán vágni, amikor egy Szaffit, vagy Kishableányt tolok elé, hogy nézzük meg?! Ugyanis, gyanítom, pár év és otthon is 3D-be fognak sugározni...

Összességében azt tudom mondani, hogy bámulatos és nagyon ajánlom! Még az olyanoknak is, mint én, aki nem kedveli túlzottan a sci-fi-ket. Van benne romantika, harc és főleg mögöttes tartalom! A 3D pedig parádés! :)

3 megjegyzés :

M. írta...

Mi pénteken megyünk majd a 3D-s előadásra , mostmár különösen várom! Köszi!

Unknown írta...

Én is imádtam a film minden pillanatát!!! Engem is teljesen elvarázsolt a világuk... :)

Kata írta...

Varázslatos, napokig a hatása alatt voltam. Szerintem pont ugyanaz fogott meg benne, mint Téged: a titokzatos háló ;) És úgy látom (olvasom) hogy egyre többen mernek/tudnak róla beszélni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social