01 július 2016

Virág fürdőt minden lánynak!

Milának a héten nincs tábor. Sőt! Ez az egyetlen hét az idei nyáron, amikor kettecskén lehetünk egy kicsit. A minap úgy döntöttünk, hogy vadvirágot szedünk a közeli réten. Aztán majd a virágszirmokból és a levelekből kollázsokat készítünk. Illetve lepréseljük is egy részét. Maga a virágszedés is már magában egy élmény. Bár nálunk most sok volt a szúró növény, úgyhogy fenntartásokkal volt élmény. De jobb helyek is vannak, mint a mienk, ahol nincsenek ilyen akadályok. :)

Szép színes virágokat kerestünk és megraktuk Mila kosarát. De ebben a nagy melegben nagyon hamar, már hazafele össze is kezdett esni az összes virág. Behúzták szirmaikat és meggyötörten néztek ki... Ezért szinte ahogy haza értünk, rögtön bedobtam őket a kádba. Aminek végül az lett a vége, hogy Mila beugrott közéjük és vett egy virágfürdőt... ♥︎
Annyira mesés volt az egész. Mint valami hercegnő...
Ráadásul a virágok, amikor kivettük a vízből őket és kitettük a napra, úgy virultak mint még soha. Úgyhogy, azt hiszem ők se bánták ezt a kis közös pancsolást.

Halkan jegyzem meg, hogy három külön programot is kanyarítottunk, egyetlen ötletből. Ami ráadásul egyetlen forintba se került. Szedtünk vadvirágot, majd fürödtünk velük és végül még kreatív alkotásra is fel fogjuk használni őket. 


A réten is készült néhány kép. Például egy óriási pitypangra hasonlító virággal...


Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social