04 április 2016

Sobri Jóska Kalandpark

Tegnap egy váratlan, ugyanakkor kalandokkal és meglepetésekkel teli napunk volt. Történt ugyanis, hogy a férjem készül egy erőemelő versenyre, amivel így 40 tájt kicsit megméretheti magát. Ez a verseny május 1-én lesz Fehérváron. De tegnap reggel az egyik edzője, ráírt, hogy nem-e megy el a Masters Strongman OB-ra? Körülbelül 10 percünk volt eldönteni, mert oda is kellett érni ugyebár... Eldöntöttük. Megyünk. Gyerekeket felöltöztetni, kocsi, GO! A Sobri Jóska Kalandparkban rendezték meg a versenyt, amit mi (a gyerekek és én) meglehetősen díjaztunk, ugyanis szuper hely!


Az egész park mesés. Szinte harapni lehet az életet. Akármihez is van kedved, itt megtalálod. Elképesztő választékkal rendelkezik. Habár az elején ezt sajnos csak távolról figyeltük, hiszen szurkolni jöttünk Apának. Mondjuk a gyerekeket ez sem akadályozta meg, feltalálták magukat két bot és a föld közreműködésével. Nem is lettek piszkosak... eléggé! :)
Mikor vége volt a versenynek, kiderült, hogy Apa a dobogós 3. helyet zsebelhette be! Igen! Elképesztő!!!!! Irtó büszkék vagyunk rá! ♥︎


Ezután megindulhatott a móka, minden mennyiségben! "Kétrészt" ünnepeltünk. Egyrészt, mert Apa nyert. Másrészt pedig, magukhoz képest igen jól tűrték a várakozást a gyerekek. :)
Mila lepett meg a legjobban. Egy nagyon magasról indított hajós, vízi csúszdával szánkázott a vízbe. Nem hittem, hogy ilyen bátor! De végre kipróbálhatta a rögzített trambulint is, amit eddig csak a nagyok. Lövöldöztünk, Gokartoztunk, ugráló váraztunk, boboztunk, tutajoztunk és a felét ki se próbáltuk. Úgyhogy ide még mindenképp vissza fogunk térni ♥︎


Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social