18 február 2016

Indián nyár a Balatonnál

A tél folyamán mindig eljön az idő, amikor lehangolttá válok... Felteszem, a napfényhiány van rám ilyen hatással. Vagy nem tudom... De van ami szokott segíteni. Ilyenek a nyári emlékek. Most is elmerültem bennük. A képek, a videók... Rengeteg mosoly és élmény. Amikor visszatekintek ezekre, akkor mindig sokkal jobb kedvre derülök.

Tavaly ráadásul egy nagyon szuper tervet vittünk véghez a legjobb barátainkkal. Tíz napot töltöttünk a nyaralóban, ami szerintem a legcsapadékosabb 10 nap volt az egész nyáron. Puff, hát ilyen a mi formánk. Na de nem könnyen adjuk meg magunkat a körülményeknek, mert szerencsére nem ejtettek a fejünkre minket sem. Eleve elterveztük (ketten anyukák), hogy egy téma köré építjük a nyaralást, amolyan házi tábor szerűen. A táborunk így lett INDIÁN tábor. Mivel mindketten elég kreatív anyukák vagyunk, ezért sok ötletünk volt, hogy miként tudnánk egy kis indiános játékot csempészni a mindennapokba. Mondjuk ekkor még nem tudtuk, hogy a  két napon át tartó folyamatos esőzés a házba zár majd minket. De ennek ellenére is sikerült azért elég sok mindent megvalósítanunk.

Először is indián neveket adtunk egymásnak. Amik szerintem rém viccesek voltak és remekül szórakoztunk közben. Mindenkinek testhezálló és jellemző neveket adtunk. Ilyenek lettek, mint a "Bújó Nyuszi", "Fecsegő Kolibri", "GourMedve", "Szárnyaló Sas", "Rosszcsont Róka" ...stb.

Minden napra jutott valami móka, amit az indián témához kötöttünk. Egyik nap gyűjtöttünk vastag faágakat, amiket színesen megfestettünk, majd egy másik nap Tepeet építettünk belőlük. Készítettünk tollas fejpántokat, és a lányoknak betekertük színes fonalakkal a hajukat. Indián arcfestést készítettünk. Festettünk és fűztünk gyöngyöt, amiből nyakláncot készítettünk. Egy egész napot töltöttünk a Nemesvita Westernparkban. Valamint kenuztunk is a Balatonon. Emellett pedig amikor csak lehetett strandoltunk is. Sőt cirkuszban is jártunk. Elképesztően sok emléket gyűjtöttünk. Pedig mikor ott voltunk, nagyon lehangoló volt a sok eső... De most visszanézve a képeket. Mi győztünk. :)



És végül egy kis vágott videó, főként  a nyaralás pancsolós részéről. A képekből és a videóból is kimaradt a Cirkusz, meg a Westernpark. De ezekről is szeretnék majd írni a következő bejegyzésben. :)






Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social