31 augusztus 2012

Nyári Kreatív Csapat találkozó

A nyár megint egy találkozót hozott nekünk a Scrapbook.hu KCS tagjaival... Minden ilyen alkalom csodálatos! Ilyenkor (legalábbis nekem) mindig ambivalens élmény, mert egyszerre érzem az "első találkozás" zavarát, de egyben mindennapos kapcsolatban vagyok velük. A barátaim. :)



Az idei találkozót Ickáéknál rendeztük. FENOMENÁLIS VOLT MINDEN! :)





Az ilyen alkalmakkor annyira benyüzsgünk, (faljuk az albumokat, alkotásokat. Isszuk egymás szavait) hogy esténkén, mikor már egyedül, a fejünkben éljük át a nap történéseit, csak lesünk, hogy "mennyi minden történt és mennyiről lemaradtam... Miért nem tudok osztódni? :) A világ összes ideje nem lenne elég, amit ne örömmel töltenék el velük."  - szerintem ezt mindnyájunk nevében mondhatom. :)




Azontúl, hogy a találkozók mindig FRENETIKUS élmények. Nekem ez a találkozó különösen jó emlék... Ugyanis a KCS tagjaitól kaptam egy ajándékot... De ezt már csak a következő posztban fogom bemutatni... :P
Figyeljetek... (Medi már figyel... :P)



3 megjegyzés :

todido írta...

áááááááááááááá de jó!! megint átéltem!! annyira jó minden egyes alkalom :) jaj ez most nagyon jól esett Csajszi!! köszönöm!!!!!!! cupp!!

Janka írta...

állatira jó lett! te, mindenhol én vagyok :D

icka írta...

imádom, szuper lett! olyan jó visszagondolni rá! mennyi nevetés, meg mosoly! köszi!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social