24 február 2011

Mostanában...

Elkészült tegnap (röptiben :)) az új fejlécem, az előző bejegyzésemben említett kis szalagokkal. Nekem most ez tetszik, de elképzelhető, hogy megszáll az ihlet valamikor és lecserélem...

A másik dolog ami mostanában lefoglal és inspirál, az a Csemete Design blog. Annyira szeretem, a régóta gyűjtögetett ötleteimet megosztani, hogy nagyon! Ráadásul ezzel egy komoly "dossziét" hozok létre magamnak is, ahol rendszerezve vannak ezek az ötletek. :) NAGYON SZERETEM!
Folyton inspirál a játékokra... Viszont amiket mi készítünk, tehát személyes beszámoló, azt továbbra is itt fogom közzé tenni... Vagy, neketek mi a véleményetek?

A mai ötletem az volt, hogy leszereltem az Ikeás gyerek baldachinunkról a kis felhőket (mivel kiszakadt már a nyáron) és felragasztottam a nappaliban a falra... Már régóta tetszenek ezek a kis felhős díszek a gyerekszobákba. Általában festik őket, de nekem, most ez adódott. Ja és gyerekszobákba szokták, de nekünk még nincs... Ezért a nappali van "kinevezve" gyerekrészlegnek. :) A felső polcon olyan könyvek és játékok vannak, amit csak felügyelettel szabad használni. Vagy azért, mert értékesek/régiek és féltem őket (mostantól mennyországi játékok :D:D), vagy azért, mert "veszélyesek" egyedül... Mint pl. a gyurma. :)
Az alsó polcon pedig, épp kupi van. Ebből is látszik, hogy ott szabadon lehet garázdálkodni! :)


Az asztalomon pedig, szintén kupi van (jobb alsó sarok), mert alkotásban vagyok... Hamarosan megmutatom min ügyködtem. ;)

3 megjegyzés :

Sapimanó írta...

De jó! Nagyon tetszik! Mivel régóta kacérkodom a gyerekszoba gyerekszobává változtatásával, külön hálás vagyok, hogy létrehoztad a Csemete Design oldalt :) Ilyen és inkább fiús ötleteket gyűjtögettem eddig is, igaz csak fejben, de így egy helyen szuper! Csináltam is egy ötletes füzetet, amibe ki van nyomtatva mindenféle ötlet.
Nálam is készülnek a dolgok, remélem hamarosan meg tudom mutatni.

Puszi neked! Szépítgesd a sarkotokat ;-)

do írta...

Nálunk sincs gyerekszoba. Gyakorlatilag egy nagy helyiségben vagyunk mind, de én is igyekszem egy csajos sarkot kialakítani a lányoknak. Meg persze álmodozom a ház tovább építéséről, ahol lesz különszoba is, úgyhogy már gyűjtöm azt ötleteket (főleg tőled) én is.
Köszi érte!

Era85 írta...

Nálunk már van gyerekszoba, és szinte késznek is mondható, csak az a baj, hogy kicsi. Így a második gyerekszobát kellene alakítgatnunk, de eddig még nem jutott rá keret.

Mi is átalakítottuk a házunkat. Egy régi, kedves, romantikus parasztházunk van, amit imádok. Bár elég sok dolog van vele! :(

Szóval beépítettük a folyosót, így lett benne: gyerekszoba (még háborús állapotú), előszoba, ebédlő, konyha. A többi 4 helyiségből is több lett: 1-1 hálószoba, nappali, közlekedő, wc, fürdő, mosófülke.

Húúú, így leírva, de hosszú! Ezt alakítjuk 10 éve. Együtt persze 8 éve.

A családfás ötletednek, pedig most készülök valahol helyet csinálni! Irtó hálás vagyok érte!!!!

Köszi azt a sok ötletet, amit adsz, gyűjtesz nekünk/magadnak!!!!

Puszi! Era

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social