29 január 2011

Egy klassz nap!!!!

Pedig semmi extra nem történt, csak találtunk egy jó játékot. (Na jó! Két napja a kiságyában alszik délután Mila! Ez nem semmi.. :P)... De a játék amit találtam... Lovely design blogján (majd megy még post innen a csemete design-ra is, mert sok jó ötlete van a csajszinak!) és rögtön beleszerettem. Mila imád "trutyizni" a kajával vagy amivel lehet. Gondolom sok gyerek van így... :) Itt meg lehet a vízben matatni, meg ragasztani (a matricákat is imádja), de a legjobb, hogy könnyen takarítható minden ezek után!!! Egyszerűen lepereg ha kiszáradt... :) Alig várom, hogy oldalba foglalhassam ezeket a pillanatokat!!! YES!

Kellékek:


Konfettiket gyártottam színes papírokból, vízbe mártottuk őket és már tapasztottuk is fel a teraszajtó ablakára. Nagyon jó móka volt!!!! Ajánlo minden kisgyermekes anyukának. :)


A naplementében még gyönyörűbb volt az egész!!!! :)Egyedi eset, hogy nálunk a fa, éppen mögötte volt. Így olyan, mintha azt díszítettük volna. :D


Közben egy madár raj gazdagította a napunkat. Mila imádja a "pipi"-ket. Még az Auchan-ba is észer veszi a logókban.. :P


Ezt a képet pedig kintről fotózta Apa és nagy kedvencemmé vált... :)

Ötlet: Nagyobb gyerekekkel komplett művet is készíthetünk az ablakra. Illetve scrapbookos anyukák lehullt papír termékeit így, újra hasznosíthatjuk egy játék alkalmával. Nem kell feltétlenül köröknek lenniük... 

4 megjegyzés :

kreatívhit írta...

Szuper pillanatok lettek lencsevégre kapva.Természetesen az ötlet sem utolsó.

Franci írta...

Tök jó ötlet, kipróbálom majd a fiúkkal. A fotók csúcsszuperek!!! Édes Mila.

Mónika írta...

Nagyon klassz ötlet és a hab a tortán az, hogy a pöttyök és mögötte a gyönyörű fa a naplementében, egy komplett képet mutatnak.
Keresve sem találhattál volna szuperebb helyet a játéknak.
Scrap oldalba foglalandó fotók :)

icka írta...

ó, de tuti jó fotók!!!! és a játék is klassz, ezt kipróbálom! köszi!
és az előző bejegyzésben az oldalad meg elképesztően csúúúúúúúúcs!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social