27 július 2010

Huhh...

Már rég érlelődik bennem egy "vélemény" amit bár senki nem kért (ezért is tartottam eddig magamban), de úgy érzem az álláspontomról jó ha nyiltan tájékoztatok mindenkit...
A scrapbook számomra a történések, érzések és gondolatok tapintható formája! Ettől csodálatos, egyedi, érzelmes... egy kincs! Persze van több stílus irányzata így mindenki megtalálhatja ÖNMAGÁT és azt ami a legjobban kifejezi ŐT vagy az életét, esetleg az érzelmeit. Szuper, igaz??? :)
De van EGY irányzat ami számomra messze nem scrapbook, max egy ága amiből kifejlődött, de amivé vált az NEM AZ! Jobb esetben is csak egy szép kocka képeslap... Nem arról van szó, hogy a fantasy nem a stílusom, mert nem az, ez igaz, de pl. ott van SzrJudit aki lehengerlően tudja keverni ezt a fantasy stílust a saját életükkel. A mesekönyv ötlete egyszerűen zseniális!!!! Szóval szerintem nem vagyok elfogult... 
Nem a mű értékét kérdőjelezem meg, mert szépek tudnak lenni. Hanem a HOVAVALÓSÁGÁT! Nem azért járok egy helyre pl. teniszezni, hogy oda jöjjön egy csomó ping pongos és őket nézzem direktbe, mert szerintük az is labda és ütő játék és lehet az is mondani rá, hogy "asztalitenisz"... Kérem szépen ez más sport! 
Ha valaki rövid látó és ezt nem látja be, akkor tudom sajnálni, mert fogalom zavarban él. A tenisz tenisz, a ping pong meg ping pong... Teniszezni járok... (járnék...)

5 megjegyzés :

Judit írta...

Noémi ne haragudj, de nem értem ezt a bejegyzést. Hogy miért kell. Illetve értem, de nekem nagyon rosszul esik.Egy ping pongos.

Kovaxka írta...

Én értem. És nagyon köszönöm. Most már tudom, hol a helyem. A krumplileves meg legyen krumplileves.

LaceE írta...

Szerintem meg a scrapbook az önkifejezés egy eszköze, és a fatasy oldal (illetve az egyéb olyan stílusok, amit a kis tökéletes lelked nem tart scrapbooknak) igen is scrapbook. Sokkal több fantázia és sokkal több munka van bennük, mint például az általam vagy akár a Te általad készített családi oldalakban. És ha mások a fantasy oldalakban tudnak kibontakozni, akkor hagyni kell őket. Nagyon szép, hogy van véleményed, ezzel nincs is baj, de nem kéne ennyire elzárkózni más által értékesnek tartott munkáktól.

szrjudit írta...

Köszönöm, hogy elismered a munkámat, ez öröm nekem, de ugyanakkor bántó a többiek miatt. Mert szeretem a teniszt, de ettől még marha jól pingpongozok... Sajnálom! Nekem minden labda kerek, és a barátság még ennél is fontosabb.

Sabee írta...

játék nálam, nézz be :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social