18 február 2016

Westernpark Nemesvita




A nyáron Indián témájú "privát tábort" tartottunk a gyerekeinknek, a nyaralás alatt. És a Westernpark Nemesvitát, ha indián témájú hetet tartotok, bűn kihagyni. De ha csak úgy kedvünk támad hozzá, akkor is szuper! Elképesztően szórakoztató, és megéri az árát. Egy egész napos szórakozást ígér, ha esik az eső, akkor is. Sajnos amikor mi voltunk, akkor is esett az eső... De ez nem gátolt meg minket abban, hogy jól érezzük magunkat. A hely és az ott dolgozó maroknyi ember akik üzemeltetik, mindent meg is tettek ezért.

Először is egész nap, meghatározott órákban, megrendezett előadások vannak. Nem száraz színészi játékra kell ilyenkor gondolni, hanem vicces jelenetekre. A tulaj, a seriff és a mulatságos helyzetek egyik főszereplője. A műsorba bevonják a nézőket is ami még interaktívabbá teszi az előadást. Családias hangulatban működtetik a parkot. A színészek mindenhol kiveszik a részüket. Az egyik lovagoltat, a másik íjászkodik a vendégekkel. Szóval tényleg közvetlen a hangulat. 
A belépő tartalmaz mindent, amit bent találni. Íjászkodás, lovaglás, ugrálóvár, célba lövés puskával, aranymosás, késdobálás...stb. Mindent annyiszor használhatsz amennyiszer akarsz. Az ölyvvel való fotózásért se kértek már egy árva fillért sem. Szóval tényleg ki lehet a belépőt bőven használni. A gyerekeknek a lovaglás volt a kedvencük, meg az ugrálóvár természetesen. De mindent nagyon-nagyon élveztek. Az egyik legjobb napunk volt talán a nyaralás alatt. :)




Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social