21 január 2016

Sztori



Sztori. Ez a legfrissebb Scrapbook KitKlub™ témája. Mikor megláttam a készletet, azonnal régi sztorik jutottak eszembe. RENGETEG! Amire még valahogy nem jutott idő, hogy oldalba foglalódjon. Tényleg, annyi, de annyi apró történet érdemelné meg, hogy ne vesszen a feledésbe. De mégis olyan hamar szertefoszlik... Túl hamar. Egy nap alatt legalább 15 ilyen történet suhant át a fejemben. Végül, ne kérdezzétek miért?! Egy, alig pár napos fotósorozat lett a befutó. Talán, mert most ez is egy olyan "apróság" amit elfelejtettem volna idővel... Pedig olyan jó érzések vannak bennem miatta.

Az alkotás menete roppant egyszerű volt. Semmi furfang nincs benne. Tényleg a sztorira, meg a fotókra koncentráltam. Tisztán a lényegre.
Ha többet szeretnétek látni az oldalamból, vagy az oldal elkészítésének a menetéről, akkor nézzétek meg a Scrapfellow galériámban. Ha pedig a készletről szeretnél többet tudni, amihez digitális elemek, valamint extra tananyagok is tartoznak az exkluzív tanteremben. Akkor látogasd meg Scrapbook KitKlub™webcímet.


Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social