10 február 2017

♥︎ Jenga

A Valentin nap nem csak a szerelmeseké. Sőt! Emlékszem még, hogy az anyukám még iskolás koromban egy-egy szívecskés kis aprósággal kedveskedett nekünk ezen a napon. Például kinyomtatott egy szívecskés képeslapot, vagy ici-pici faszívecskéket adott reggel a suliba menet. Nagyon jól esett ❤


Tavaly, last minute találtam ki a következő játékot, ami rém egyszerű. A Tesco-ban vettem ezt a mini jenga-t. Minden hasáb végére szívecskéket rajzoltunk, és minden hasábon szerepelt egy "feladat". Mint pl. 10 x puszi, 1 ölelés...stb. De ezek nem mindig cselekvésre buzdítottak, hanem voltak mondatok amiket be kellett fejezni egy adott családtagra vonatkozólag. "Te vagy a legjobb...", "Azt szeretem benned...", "Kedvenc emlékem veled..."...stb.
A gyerekek - főleg Mila - nem bírta abbahagyni, annyira szerette. Különösen jó játék lehet azoknak, akik ritkán vagy nehezen fogalmaznak meg dicsérő szavakat egymás iránt. Vagy olyanoknak akiknek alacsony az önbizalmuk és így sok-sok kedves rávonatkozó dicséretet kaphat a játék során.
Akinek van kedve, a hétvégén el is készítheti és bedobhatja a hétvégi játékokba 😉

Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social