26 május 2016

LETÖLTHETŐ tátika - köszönő ajándék


Egy nagyon egyszerű, ugyanakkor szerintem kedves köszönő ajándékot hoztam most nektek. Először a bölcsibe csináltam ilyen tátikát a gyerekeknek, amikor elbúcsúztunk az ottani pedagógusoktól. Akkor, az ottani Bölcsis néninek nagyon tetszett. Szerintem is, egy kis csemete kezében annyival hitelesebb egy ilyen játékos "köszönöm". Ráadásul tényleg együtt készíthetjük el. :)

A közepébe kis rajzot, vagy verset lehet elrejteni (mi rajzoltunk bele). A világosabb árnyalatú oldalaiban pedig a szöveget, azt hogy mit köszöntök az Óvónéninek, vagy Bölcsis néninek, Dadusnak, esetleg Tanítónéninek (vagy akinek szeretnétek :)). Például a sok gyógypuszit, vagy a türelmet. A mondókákat, a meséket, a tudást, a figyelmet...stb. Érdemes esetleg a gyereket is megkérdezni, hogy Ő mit köszönne meg? Ha jó humorú az óvónéni, lehet annak is örül, ha vicceset válaszol a gyerek rá. Pl.: Azt, hogy múltkor adott még egy sütit. Vagy hogy segített a wc-n... :)

Nem utolsó sorban gyorsan kész van, hiszen csak le kell tölteni és már gyakorlatilag pár perc múlva prezentálható. Ki ne került volna már olyan helyzetbe, hogy az utolsó pillanatban jutott eszébe, valamit vinni kéne?! Ilyenkor lesz a csoki, vagy a virág... Vagy most már ez a Tátika is. :)








Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social