30 július 2010

Lezajlott

Sajnos nem, az előző bejegyzésemet megelőző és tovább is tartó beszélgetés (hála istennek beszélgetés!!! és nem egyéb, amit esetleg mások, úgy érzem gerjesztenek... számomra érthetetlen amúgy, hogy van aki meglovagolja ezt az egészet és próbálja a maga előnyére betörni az adódó lovat, miközben azt harsogja, hogy ő mennyivel jobb és okosabb (???) - ezért kell tán hozzá menni ??? ... :S A scrapbook.hu-n állíthatom, hogy egy csapattag sem rosszindulatú!! Szívemberek egytől-egyig!).
Illetve még valami, a helyesbítésemet, amit az itteni bejegyzésemre vonatkozólag írtam, azt elolvashatjátok (aki még nem tette) a scrapbook.hu erre vonatkozó topikjában és még egyszer elnézést kérek, nem voltam konkrét a gondolataimat illetően. Nem volt szándékomban senkit sem megbántani...

 No mindegy. Talán lecseng lassan és megnyugszanak a kedélyek. Remélem... :)


Mint ahogy lecsengett a tanfolyamunk is... :) Jajj, nagyon izgultunk, de nagyon jó volt!!! Igazi büszkeségem lett az emlékeimben (tervben is van egy oldal belőle ;)). Úgy érzem hogy el tudtuk mondani azt amiért megálmodtuk ezt a tanfolyamot. Remélem, hogy fel-fel csengnek majd a szavaink az alkotókban és hasznát veszik (akár a gyorsaságban, akár a teljes kompozícióban) azt amit mi is tanultunk (anno :P).
Néhány kép a résztvevők fényképezőgépépől...

A két "tanárnéni" :D




Alkotás...



Segítek... :)

És a kis "osztályunk" (Dorka hiányával, mert ő elment hamarabb)

(a fotókért köszönet Altalenának, Secimának és Betsienek)


Az inspirációs oldalaim amiket készítettem a tanfolyamra:

Kecske etetés:

és a Veszprémi Állatkertben


Az oldalt Christine Middlecamp egyik oldala inspirálta.
további részletfotókat a scrapbook.hu-s galériámban láthattok.

Hamarosan jövök új dolgokkal ... pszt! ;)

2 megjegyzés :

kreatívhit írta...

Nagyon szuper szemlélni ahogy együtt tevékenykedtek. Készültem hogy lemegyek de sajna nem jött össze.Vendégek voltak.

Merika írta...

Annyira sajnálom, hogy nem voltam ott, de ismert "igazolt" elfoglaltságom volt.(Unoka dajkálás!) Örülök, hogy jól sikerült, az elméleti részt szívesen látnám egy cikkben! Nagy kérés???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social